RGPD

El GDPR, com es coneix al nou Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, aprovat des de mitjans de 2016, serà d’obligat compliment per a tots a partir del 25 de maig d’aquest any.

Suport Legal

Redactem els textos legals tant per al teu negoci, fundació o associació (protocol de protecció de dades, adaptació de contractes de serveis) així com per a la web (avís legals, política de privacitat i política de cookies).

Suport Tècnic

Adaptem la teva web perquè compleixi amb la directriu "Privacy by Desing" i ens encarreguem que tot estigui en regla a la nova normativa, com els teus formularis amb caselles de consentiment inequívoc o si cal encriptació de la informació

Confirmem als usuaris dels vostres butlletins

Obtenim el consentiment inequívoc dels seus usuaris ja registrats. Realitzem la neteja de les seves llistes d'usuaris de tots aquells correus que ja no existeixen, que s'han donats de baixa o que no s'han confirmat.

Responsabilitat proactiva

T'assessorem amb l'elaboració de processos per al tractament de la informació i atenció als titulars de les dades i en el desenvolupament de procediments d'acció a possibles violacions de seguritat

Noticies

 

Per a més informació de la RGPD posa't en contacte amb nosaltres

Contacta'ns