QUI SOM?

L’Editorial Edimurtra va néixer a la ciutat de Barcelona el 1982. Som una empresa col·laborativa amb altres empreses i grups humans. Des dels seus orígens es caracteritza per estar especialitzada en publicacions que promouen valors humans. A través dels diversos títols que componen el seu catàleg, proposa al lector universitari i al públic en general un ventall de temes que li permetin una visió reflexiva de la realitat. Ha editat llibres en diversos idiomes.

A través de la nostra empresa oferim servei amb creativitat, solidaritat i respecte, i practiquem una economia del bé comú.

Actualment, Edimurtra ofereix una àmplia gamma de productes i serveis: en l’àrea editorial (llibres, revistes…), en l’àrea multimèdia (llibres electrònics, PDF interactius, web…), en l’àrea gràfica (imatge corporativa, logotips…).

També compta amb un servei de traduccions i correccions.

Entre els seus clients hi ha entitats de l’àmbit social, empreses privades i públiques, i qualsevol persona amb algunes necessitats comunicacionals.

Edimurtra assessora les persones, empreses, entitats… que ho desitgen, perquè cadascú pugui plasmar gràficament i visualment aquells valors que el fan ser únic i per a arribar al seu públic d’una manera més directa.

Som a les principals xarxes socials (Facebook, Google +, Youtube) perquè els nostres lectors siguin els primers a conèixer les novetats.

logo_quienes_somos

 

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar