Web

Per a Edimurtra cada client és únic.

En l’elaboració de pàgines web fem llocs personalitzats, on el disseny més adequat per a cada client es conjugui amb la funcionalitat.

Internet ofereix molts avantatges per a donar-nos a conèixer i arribar al públic que ens interessa, però per a aconseguir-ho hem de ser clars, atractius i propers en la imatge que oferim.

A Edimurtra ens centrem a detectar les necessitats comunicacionals, oferir solucions concordes amb el context del client i acompanyar-ho durant tot el procés.

Posem especial èmfasi en la usabilitat i creem llocs web de fàcil navegació, intuïtivas i amigables per a l’usuari.

El resultat: un web 2.0 interactiu, personalitzat, dinàmic i autogestionat.


Més informació

Contacta'ns


Disseny Personalitzat

A Edimurtra treballem amb cura el disseny i l’estructura de les pàgines webs, per tal que la nova imatge Online s’adapti perfectament a la imatge corporativa, seguint les últimes tendències en el disseny web.

Disseny Responsive

Totes les nostres web són responsive, és a dir, que estan especialment optimitzades per a adaptar-se a qualsevol tipu de resolució de pantalla i dispositiu: ordinadors, tablet, telèfons mòbils, etc…

Gestió de continguts

Fem servir un potent gestor de continguts que permet administrar la informació de la pàgina de forma fàcil i ràpida. Al seu lloc web és pot pujar tot tipus de continguts multimèdia (imatges, vídeos, àudios, PDFs…). També es poden crear ponts de comunicació amb els usuaris administrant als formularis i comentaris.

Posicionament i xarxes socials

Totes les nostres web estan optimitzades per obtenir un bon resultat en el posicionament web. Compten amb mapes de geolocalització, cercadors interns i amb botons per compartir els continguts a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, correu electrònic…).Més informació

Contacta'ns

CMS WordPress

A Edimurtra fem servir el potent gestor de continguts CMS WordPress. La seva estructura flexible dóna grans possibilitats de disseny responsive i està optimitzat per un bon posicionament. Senzill i intuïtiu, és la millor elecció per administrar la seva web.

Botiga Online

Avui resulta impresindible que els negocis estiguin presents a Internet. Cada dia el comerç electrònic guanya terreny. A Edimurtra ens encarreguem de dissenyar una atractiva botiga de confiança que li permeti assolir els seus objectius.

 

Multilingüe

Gràcies a Internet el seus productes, serveis o continguts estan presents a qualsevol punt del món. Estem preparats per a implementar totes les traduccions que es requereixin o necessitin. Avui no hi ha fronteres i calen solucions multilingües.

 

Newsletter

Una Newsletters és un email que s’envia als subscriptors per informar de les novetats i guanyar confiança i fidelitzar. El mailing és un mitjà de publicitat de baix cost que a més de novetats pot contenir venda directa. T’ajudem amb la teva estratègia de màrqueting.

Més informació

Contacta'ns